1- سونوگرافی ترانس واژینال
فرق بین سونوگرافی 3 بعدی و 4 بعدی | سونوگرافی ترانس واژینال ممکن است برای تولید یک تصویر واضح تر انجام شود. این سونوگرافی بیشتر در مراحل اولیه بارداری مورد استفاده قرار می گیرد، زمانی که گرفتن یک تصویر واضح ممکن است دشوار باشد. برای این آزمایش، یک پروب سونوگرافی کوچک به داخل واژن وارد می شود. پروب در مقابل پشت واژن قرار دارد و تصاویر گرفته می شود.
2- سونوگرافی 3 بعدی
بر خلاف سونوگرافی سنتی دو بعدی، سونوگرافی سه بعدی اجازه می دهد تا پزشک عرض، قد و عمق جنین و اندام شما را ببیند. این سونوگرافی می تواند به ویژه در تشخیص مشکلات مشکوک در دوران بارداری مفید باشد.
سونوگرافی سه بعدی با همان روش سونوگرافی استاندارد انجام می شود، اما از پروب و نرم افزار مخصوص برای ایجاد تصویر 3 بعدی استفاده می شود. این سونوگرافی نیاز به آموزش ویژه برای تکنسین دارد، بنابراین ممکن است به طور گسترده ای در دسترس نباشد (سونوگرافی سه بعدی چیست؟).
3- سونوگرافی 4 بعدی
فرق بین سونوگرافی 3 بعدی و 4 بعدی | سونوگرافی 4 بعدی ممکن است به عنوان یک سونوگرافی 3 بعدی دینامیک نامیده شود. بر خلاف سایر سونوگرافی ها، یک سونوگرافی 4 بعدی یک تصویر متحرک از جنین ایجاد می کند. این سونوگرافی تصویر بهتری از چهره و حرکات کودک ارائه میکند (سونوگرافی چهار بعدی چیست؟) . این سونوگرافی همچنین برجسته تر و سایه ها را بهتر نشان میدهد. این سونوگرافی همانند سونوگرافی های دیگر انجام می شود، اما با تجهیزات خاصی انجام می شود.
4- اکوکاردیوگرافی جنینی
فرق بین سونوگرافی 3 بعدی و 4 بعدی | اگر پزشک مشکوک باشد نوزاد نقایص قلبی مادرزادی دارد، اکوکاردیوگرافی جنینی انجام می شود. این آزمون ممکن است به صورت مشابه با یک سونوگرافی سنتی بارداری انجام شود، اما ممکن است طول بکشد تا کامل شود. این تصویر عمیقی از قلب جنین را به تصویر می کشد – تصویری که اندازه، شکل و ساختار قلب را نشان می دهد. این سونوگرافی همچنین به پزشک نشان میدهد چگونه قلب کودک شما کار می کند و می تواند در تشخیص مشکلات قلب مفید باشد (زمان انجام اکوکاردیوگرافی قلب جنین).
5- سونوگرافی داپلر
این روش تصویربرداری تغییرات جزئی در فرکانس امواج سونوگرافی را مانند سلول های خونی نشان میدهد (سونوگرافی داپلر در بارداری).